כשסלמון מתיישב על חציל • מתכון בלעדי

אתי קצבורג No Comments on כשסלמון מתיישב על חציל • מתכון בלעדי

אין כמו ארוחת צהרים קלילה ומהירת הכנה, אך כזו שניכרת בה השקעה ויצירתיות. בכל הקשור למתכונים מהירים אך טעימים ומשביעים, הדגים הם הפתרון המושלם

17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

פילה סלמון בעשבי תיבול על מצע חציל בלאדי

מתכון של השפית חני כהן – מסעדת ריקוטה, ירושלים

אין כמו ארוחת צהרים קלילה ומהירת הכנה, אך כזו שניכרת בה השקעה ויצירתיות. בכל הקשור למתכונים מהירים אך טעימים ומשביעים, הדגים הם הפתרון המושלם.

השפית חני כהן ממסעדת ריקוטה בירושלים מציעה לכם מתכון יוצא מן הכלל של פילה סלמון בעשבי תיבול על מצע חציל בלאדי.

המצרכים הנדרשים:
• 5 מנות פילה דג סלמון
• צרור שמיר
• צרור נענע
• כפית שום
• שמן זית

אופן ההכנה:
מושחים את הדג במלח אטלנטי ופלפל גרוס. מערבבים את התערובת ומושחים על חתיכות הדג, אופים כעשרים דקות בתנור.

למצע חציל בלאדי:
לוקחים חציל בלאדי שורפים אותו על להבה גלויה, מקלפים מניחים על הצלחת ומזלפים מעליו שמן זית עם לימון.

מעל זה מניחים את הדג – לשילוב מושלם של טעם ועדינות נימוחה.



0 תגובות